Kategóriák
Egyéb kategória

Egészséges lábak – nem csak nyáron!

Gondolta volna, hogy életünk során átlagosan 50 ezer km-t teszünk meg? Ez persze az átlag, vannak, akiknek a teljesítménye közelebb áll a 100 ezer km-hez! Bárhogy is, de ennyi lépés azt jelenti, hogy minimum egyszer körbe sétáljuk a Földet!

És azt a mondást hallotta már, hogy egészségünk tükre a köröm? Annak érdekében, hogy lábaink és körmeink megkapják a nekik járó gondoskodást, szakszerű lábápolásra van szükség, amelyet nem csak akkor javasolt igénybe venni, ha elváltozást tapasztalunk, hanem a problémás láb kialakulásának megelőzéséért is – vagyis minden évszakban fontos a rendszeres (havonta egyszeri) pedikűrözés.

A hideg, szeles, esős, borongós időben nem csoda, hogy lábainkat zárt, meleg lábbelikkel óvjuk, azonban a több hónapnyi bezártság megteszi hatását, hiszen bőrünk szárazzá válhat és töredezetté, sőt bőrkeményedések is kialakulhatnak a talpon és a sarkon.

A lábápoló szakemberen azonban nem fognak ki ezek a problémák! Gyorsan és professzionálisan állítja helyre a lestrapált, elnehezedett lábak vízháztartását, kisimítja a sarokrepedéseket, felfedez minden olyan elváltozást, ami később kellemetlenséget okozhatna, sőt, ha rá bízza magát, olyan alattomos betegségeket is elkerülhet, mint a körömágy-gyulladás vagy a talp bőrvastagodása, de még a körmei is sokkal egészségesebbek lesznek!

Bízza szakemberre egyik legfontosabb páros végtagját, hogy az elképzelhető leggyengédebb törődésben legyen része lábainak, gondoskodását pedig azzal fogják meghálálni, hogy szó szerint és átvitt értelemben is előre visznek az életben!