Kategóriák
Egyéb kategória

„Csodákat műveltél”

A Podologia Medical Center első születésnapja alkalmából szemezgettünk azokból a vendégvéleményekből, amelyek – azon túl, hogy büszkeséggel töltenek el minket – napról napra lendületet adnak csapatunknak.

Tünde (32) havi rendszerességgel látogat el hozzánk egy-egy esztétikai pedikűrre. „Imádom ezt az exkluzív környezetet, a profizmust, amivel hozzám állnak, rengeteget dob az önbizalmamon, hogy a PMC csapatának köszönhetően mindig gyönyörűen ápoltak a lábaim!”

A szépészeti eljárások mellett rengeteg problémás lábbal keresnek fel minket, ez pedig előrelépésnek tekinthető, hiszen a páciensek egyre inkább tudják és érzik, hogy a lábon kialakuló rendellenességeket nem szégyellni, hanem kezelni kell.

„A lábgyógyászat, mint tevékenység, itt nem csak profi szintű, hanem kellemes és barátságos időtöltéssel járó elfoglaltság. A szolgáltatás minősége is európai színvonalú.” L.M.

„Nagy-nagy köszönet a kis unokám lábának rendbetétele miatt! A gyulladt, vadhúsos lábából szép, egészséges lábakat varázsoltál. A saját lábam esetében is meg kellett öregednem, hogy megtapasztaljam, milyen jó érzés egy szakszerűen kezelt lábbal élni. Soha nem hittem volna, hogy 2 órát fogok utazni a tökéletes pedikűrért, de ezt te elérted!” K.M.

„Köszönöm, hogy a lányomat megmentetted a sebész kezétől! És azt is, hogy tökéletesen ’bőrmentesíted’ a körmeimet!” M.J.

„Elhanyagolt, csúnya, fájós lábú emberként érkeztem, aki folyamatos fájdalmakat élt át a körmei miatt. Mióta te foglalkozol velem, teljesem megváltozott a körmeim állapota. Nagyon hálás vagyok a segítségedért, csodákat tudsz tenni!” Juli

„Csodákat műveltél az évtizedes gombás körmeimmel, így hát óriási köszönettel tartozom neked!” F.S.

Hálásak vagyunk vendégeink visszajelzéséért és továbbra is szeretettel várunk mindenkit, aki lábai egészségének megtartásáért, visszaszerzéséért szakember segítségét venné igénybe. Szeretettel várjuk a Podologia Medical Centerben!