Kategóriák
Egyéb kategória

Speciális SPA kezelés a lábaknak

Gondolta volna, hogy már különleges SPA élményben részesíthetjük a lábainkat is? Bizony, a különleges törődést meg fogják hálálni!

A Podologia Medical Centerbe is megérkezett a legújabb és minden igényt kielégítő kényeztetés. Ha Ön is szeretné lábainak megadni a maximális gondoskodást, kérje a MAVEX termékekkel történő kezelést!

A lábápolásban szerzett sok éves tapasztalatuk, kombinálva az egyetemekkel és kutatóközpontokkal történő együttműködéssel teszi lehetővé, hogy olyan magas minőségű lábápolási termékeket fejlesszen, amelyek világszerte elismertségnek és megelégedésnek örvendenek.

Kifejezetten fontos, hogy egyetlen termék sem tartalmaz parabéneket, formaldehidet, hozzáadott tartósítószert vagy paraffint; állatokon nem tesztelik és a gyártás során maximálisan tiszteletben tartják a környezetet és természetet, melyről szigorú minőségi szabványok gondoskodnak.

Az illatos, puhító, fertőtlenítő lábáztatást követően peelinggel van lehetőség eltávolítani az elhalt hámsejteket, így a bőr felszívóképessége is javul, tehát a lábápolási készítmények hatóanyagai jobban beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe. A vitaminos pakolást követően a kezelés egy frissítő masszázzsal zárul, amelyet a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel végzünk.

Csupán 30 perc, és lábai teljesen felfrissülnek, megújulnak, és szemet gyönyörködtetővé válnak!