Kategóriák
Egyéb kategória

A nyár slágere – Calluspeeling kezelés

 A problémás lábak kezelése mellett természetesen a Podologia Medical Centerben a gyönyörűen ápolt lábakért is mindent megteszünk, hiszen szakmai tapasztalatunk és tudásunk legjavát nyújtjuk vendégeink elégedettsége érdekében.

A már nálunk is elérhető SPA kezelések közül egyre nagyobb igény mutatkozik az úgynevezett Calluspeeling iránt, amely lehetővé teszi, hogy a berepedezett, kemény, bőrkeményedéses bőrt egyszerűen és gyorsan távolíthassuk el.

A Calluspeeeling során tapaszokkal dolgozunk, amelyek a bőrön végzik el áldásos tevékenységüket, miközben a láb többi részén végezzük el a szükséges szépítéseket. A kezelés kellemes lábápoló krém bemasszírozásával zárul. A Calluspeelinget a láb állapotától függően érdemes 3-4 hetente ismételni, mivel a rendszeres kezelésekkel könnyedén megőrizhető a lábak szépsége és épsége.

Fontos tudnivaló az alkalmazott kozmetikumokról, hogy nem tartalmaznak parabéneket, formadehidet, hozzáadott tartósító anyagokat, ásványi olajat és paraffint, hanem növényi kivonatok szinergiáját tartalmazza: a svájci Alpokból származó gyógynövényeket, úgymint tárnics, áfonya vagy lucfenyő. A svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. Lábainak pedig garantáltan fantasztikusan friss, könnyű, nyugtató érzésben lesz részük!