Az általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 2004-ben szereztem meg. 2012-ben orthopédia-traumatológiai szakvizsgát tettem. 2010-től 8 évig németországban dolgoztam, 2016-tól főorvosként. 2017-ben hazatértem azóta a János Kórház orthopédia-traumatologia osztályán dolgozok.

Fő területem az alsó végtag, különösen a láb orthopédiai sebészete. De rendelésemen természetesen más orthopédiai-traumatológiai betegség kezelését is vállalom. Lehetőség van különböző infúsiók adására ált. erősítési célzattal, intraartikuláris injektiókra, Qadellungra illetve a konzervatív therápia részeként un. Fascia Distorsio Modell szerint kezelésre is.

Nagy gondot szeretnék fordítani a betegeknél az egészséges életre való törekvés kialakításában. Igyekszem a betegek gyógyszeres kezelését elkerülni, ameddig az lehetséges. Hangsúlyozottan foglalkozom a betegek, hozzátartozóik oktatásával, az egyes betegség mechanizmusok elmagyarázásával, a lehetséges következmények, esetleges szövődmények távlati feltárásával.
A orthopédiai-traumatológiai vizsgálat és gondozás célja, hogy minél korábban feltárjuk az elváltozásokat. A panaszokat a lehető legkevesebb gyógyszerezéssel, lehetőleg lokális fizikoterápia, helyileg alkalmazható gyógyhatású készítmények adásával csökkentsük. A panaszmentes mozgáshoz megfelelő segédeszközök rendelésével az életminőség javítható, az aktivitás növelhető.