A problémás lábak kezelése mellett természetesen a Podologia Medical Centerben a gyönyörűen ápolt lábakért is mindent megteszünk, hiszen szakmai tapasztalatunk és tudásunk legjavát nyújtjuk vendégeink elégedettsége érdekében.

A már nálunk is elérhető SPA kezelések közül egyre nagyobb igény mutatkozik az úgynevezett Calluspeeling iránt, amely lehetővé teszi, hogy a berepedezett, kemény, bőrkeményedéses bőrt egyszerűen és gyorsan távolíthassuk el.

A Calluspeeeling során tapaszokkal dolgozunk, amelyek a bőrön végzik el áldásos tevékenységüket, miközben a láb többi részén végezzük el a szükséges szépítéseket. A kezelés kellemes lábápoló krém bemasszírozásával zárul. A Calluspeelinget a láb állapotától függően érdemes 3-4 hetente ismételni, mivel a rendszeres kezelésekkel könnyedén megőrizhető a lábak szépsége és épsége.

Fontos tudnivaló az alkalmazott kozmetikumokról, hogy nem tartalmaznak parabéneket, formadehidet, hozzáadott tartósító anyagokat, ásványi olajat és paraffint, hanem növényi kivonatok szinergiáját tartalmazza: a svájci Alpokból származó gyógynövényeket, úgymint tárnics, áfonya vagy lucfenyő. A svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. Lábainak pedig garantáltan fantasztikusan friss, könnyű, nyugtató érzésben lesz részük!

Kérdése van? Érdeklődik?

Forduljon hozzánk bizalommal!