3 TO Spange

A gyengéd körömkorrektúra

A köröm deformitások ma már nem csak műtéti beavatkozással orvosolhatók, hiszen rendelkezésünkre állnak az ún. körömszabályozók, amelyek a benőtt és gyulladt lábköröm kezelésében is hatékony segítséget nyújt.

A körömszabályozók, vagy más néven spangék révén gyengéd kezelési alternatívát kínálnak, visszaállítják a köröm természetes, egészséges növekedését. Ezzel a módszerrel akár elkerülhetővé válik a műtét, valamint a körömszél kimetszés utókezelésében is jelentős szerepet játszhat. A körömszabályozó a legtöbb esetben fájdalommentesen, gyorsan és hosszú távon szüntetik meg a benőtt köröm okozta kellemetlenségeket.

A 3 TO SPANGE könnyen alkalmazható, nem zavarja a cipőviselést, sőt nyugodtan folytathat sporttevékenységet is, cukorbetegségben szenvedő pácienseknek pedig kifejezetten előnyös lehet, így a fájdalmas operációra nem kerül sor.

A kezelés során speciális acél szálak segítségével megemeljük a benőtt köröm szélét, amely így kiemelkedik a gyulladt környezetből. Amennyiben szilikon vagy gipszmodellre nincsen szükség, azonnal alkalmazni tudjuk.